Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

byt jobb; len i käften som en slemhög

 

kryper man för fort torkar man ut
kryper man inte alls växer man fast i skalet


kryper man ur sitt hus så har man gjort bort sig för det intas av andra

 

allt går att spåra där naturen lämnar spår
och hörseln lyssnar med öppen snäcka

 

vi kan kalla det för att
som snigel extraknäcka




Övriga genrer (Aforism) av Pot Pourri
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-31 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri