Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svänga (2014)


En ton i harmoni
nådde mitt lyssnande öra
en röst i längtan
nådde mitt hjärta

det började som en pendling
mellan olika faser
men sakta blev det
två hjärtan i resonans

nu rullar två krafter
i kärlekens hjul
en lustfull jagelek
i ömsesidig vibration..




Fri vers av Järnkatten
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-31 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten