Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränslandets förslavade vandrare

Jag är fast i gränslandet, demonerna är
i full gång med att styra och plåga mig som är vandrare.
Jag blir allt svagare efter varje sekund som går,
deras slag, slitande, dragande och skrikande
skadar mig något så enormt.

Jag imploderar samtidigt som jag exploderar.
Jag känner hur mörkret ifrån gränslandet
fyller mina gener och vener.
Sakta förvandlas jag till en av deras slavar,
vi vandrare har ingen kontroll över det som sker,
vi är tvungna att lyda dom.

Jag dansar bugg med döden - tills jag blir ett med jorden.




Fri vers (Fri form) av Morbidinvalid
Läst 186 gånger
Publicerad 2014-03-31 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morbidinvalid
Morbidinvalid