Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I mitt huvud lever det om hela tiden. - Det är utåt det inte hörs.


ljudlös

Det finns så mycket jag vill säga
Sådant som inte kommer ut
Men ord går liksom inte att svälja
Snart kväver de mig, syret tar bara slut

Det finns så mycket jag vill berätta
Men jag har svårt att tänka klart
Om trycket bara kunde lätta
Ja, det skulle kännas så underbart

Det finns så mycket jag vill skrika
Speciellt nu efter alla dessa år
Hur kan rösten mig svika?
Tänker jag, och fäller en tyst tår




Bunden vers (Rim) av S.Jas
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-31 22:50



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
längtan lever i dina ord

och...i den stund orden är mogna
uttalar du dem
2014-04-01
  > Nästa text
< Föregående

S.Jas
S.Jas