Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Du är så vacker när du håller andan

Du har bläck i ögat älskling
Och du andas jättekonstigt
Märker hur jag försöker andas åt oss båda
Mentalt kväver jag dig med en av kuddarna
Jag har när jag sover
Inte den mitt hjärnkontor paxat
Och inte den som alltid är vatten och salt-dränkt
Inte den mellan benen
Men den jag kramar krampaktigt när du inte är här

Jag har däckspår på huden älskling
Och katakomber i huvudet
Dina fingrar är nästan färglösa
Inte för att du håller för hårt om avtryckaren
Till ditt vapen i min mun
Men för att du fortfarande inte släppt taget om ratten
Och bergväggen är snart bakom oss

Du har rivsår i ditt livorgan älskling
Och det finns hämnd och ursäkter under mina naglar
Jag ser dig bara i ögonen i mörkret
När du inte kan se tillbaka
Så rädd att du ska se misstaget jag gjorde
När jag drack för mycket gift en gång
Och följde med dig hem

Jag klagar sällan på att jag har ont
Men alltid på att jag är sönder
Och du undgår aldrig att se att jag fryser
Men du försäkrar mig alltid om
Att jag är oförstörbar
Inser inte
Att jag är en returvara
Som aldrig nådde verkstaden
Som aldrig nådde skroten
Som bara går i omlopp

Du har gift i blodet älskling
Det är nog mitt fel och du är inte bra på att förlåta
Men vi båda har vunnit UM-guld i att låtsas som ingenting
Det är därför jag andas din luft inatt igen
Om vi varit andra människor
Hade vi varit andra människor
Så det hade inte spelat någon roll

Du andas så konstigt älskling
Så jag trycker läpparna mot luften
Och låter oss kvävas i varandra




Fri vers av Flicka Nummer Elva VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-01 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flicka Nummer Elva
Flicka Nummer Elva VIP