Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid Tiberns strand

 

Jag lade mig ned

vid Tiberns strand

för att få känna

din varma jord

 

Jag var i närvarandet

så besjälad med dig

Sentia, min älskade

i nattens blomning

öppnade du mig

för att säga ”addio”                  

 

Hur jag drömde

att du slöt dig 

över min välsignelse

 

Hur jag önskade

dig kvar för mig

vid Tiberns strand.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-01 20:13



Bookmark and Share


  Änglaögon
Känslosamt vackert om längtan.
2014-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP