Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekon i våra sinnen (2014)


Det var ränder på min rygg sade du
ett bevis på att dina händer varit där
jag betraktade mig själv i spegeln
det var ett stolthetens rus i sig..

..att du gjort ditt märke..

Jag hade skrivit till dig i kvällen
och dina ögon var varma och blöta
jag vet att du behöver gråta ibland
då kommer du alltid vackrare till mig..

..som den älva du är..

Stod i natten och kände livet spinna
du hade mött mig i porten som alltid
och givit mig av allt det som är du
det är sådana nätter jag går starkare..

..in i dagen..

Om vi någonsin har tråkigt, låt oss mörda
så sade du faktiskt en gång med en glimt
jag vet vad du menade och vi smidde planer
om att alltid och för alltid förmå älska..

..tills bara ekon finns kvar..




Fri vers av Järnkatten
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-02 18:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra och spännande text..
2014-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten