Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tåsträck





sträcker jag
mina tår


tårar av rotsorg



in i
jordmånen



barken
är bladen
vilka omfamnar min kropp





sträcker jag
mina fingrar


välkomnande


vingfolken landar mjuk
tonande



tårarna
stiger


jag är ett blommande bladverk




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 195 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-04-02 19:19



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Så vackert, så vackert *njuter* /kram
2014-04-08

  Linda CH VIP
Vilken vacker och poetisk beskrivning!
Jag jublar när jag läser! :)
2014-04-07

    ej medlem längre
Ah, naturpoesi de luxe
2014-04-03

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
underbart vackert
2014-04-03

  Anya VIP
Gripande. Tycker om de sträckande tårna och fingrarna. Det ger mig en bild och är talande i sig.
2014-04-03

    ej medlem längre
Berör!
2014-04-03

    ej medlem längre

Mycket mycket vacker poesi
2014-04-03

  Tarantaran
tårkraft
får bladen
i blomning,
lockar
vingfolk
till toning

2014-04-02

  Tarantaran
tårkraft
får bladen
i blomning,
lockar
vingfolk
till toning

2014-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser