Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den nya hästen är jag

Det gäller att inte fastna i träsket för länge

där man tycker synd om sig själv

så i den grad att man inte kan se något gott alls

 

Det gäller att försöka vara modig

utnyttja minuterna mer noggrannt

utforskande som om varje dag

är den sista med en gnutta tankeförmåga

släppa all oro och rädsla totalt

Inte vara rädd att skrämma någon

när man går upp i allt till hundra 

hästar med en mycket lätt last




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-02 19:34



Bookmark and Share


  Ida-Marianne
Här får du en gammal text om att räkna de lyckliga stunderna blott...
http://www.saw.se/Vistext/visaresult.aspx?id=182

2014-04-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra text! Tycker om!!
2014-04-02

  stig wikman
SKÖNT ATT LÄSA
KIM.
JAG HAR PRECIS
GÅTT IGENOM EN
SÅN KRIS

tack för hjälpen.
APPLÅD.
2014-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP