Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart taxi




Svart taxi

Åker
Åker
Åker

Genom natten
Genom tunnlar

Tvättar av sminket
Med blicken i backspegeln
Följer hennes nätstrumpbyxors vandring
Längs låren

Chauffören i grå kostym
Hånar oss

Vi lämnar honom
Och går in i rummet
Där läpparna väntar på oss

Vi kysser dom

Röda smutsiga andetag
I mitt ansikte

Han ser på mig med blåa ögon
Slickar mina tår
Och låter sin säd landa i himmelriket




Fri vers av Tess74
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-02 21:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Kontraster som lyser starkt!
2014-04-04

    ej medlem längre
gillar nyanserna
2014-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74