Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är så naiv.

Du är så naiv.
Du är så naiv.
Du är så naiv.
Du är så naiv.
Du är så naiv.
Du är så naiv.
Du är så naiv.
Du är så naiv.
Du är så naiv.
Du är så naiv.

Han är så naiv.
Hon är så naiv.
Jag är så naiv.

Och man säger att inget kan jämföras med människans intelligens.




Fri vers av CopyRight
Läst 416 gånger
Publicerad 2006-03-23 21:32



Bookmark and Share


  Anders P H
Ja, du. Människan har ännu inte vuxit till sig. Men det kommer. "Something wonderful is about to happen." (Carl Sagan)

Anders P H
2006-03-24

  Wretling Erik
Intressant text
2006-03-23
  > Nästa text
< Föregående

CopyRight
CopyRight