Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har.


Jag har ingen
jag har ingen att ty mig till
ingen moder
fader
syster
broder
söner
döttrar
ingen.

Jag har inget
jag har inget att ty mig till
inga pengar
ingen bostad
jag är fattig
en storstadsbonde
en asket
som Buddha i jakt på en religion.

Jag har allt
jag har allt i denna jord
en hjärna
ett hjärta
och en krigarsjäl.




Fri vers av CopyRight
Läst 427 gånger
Publicerad 2006-09-10 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CopyRight
CopyRight