Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta.


Spring
från de människor
som känner smärta
och som vill att du ska veta om det.




Bunden vers (Haiku) av CopyRight
Läst 464 gånger
Publicerad 2006-09-23 22:43



Bookmark and Share


  Paraply
åh, gillar denna mycket!
detta är en vanlig kommentar men;
med bara några få ord beskriva..

tack*
2006-10-09
  > Nästa text
< Föregående

CopyRight
CopyRight