Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar du ge så kommer du att få (2014)


Du kom till mig
först som en hägring
men nu, du är där
i min port och stampar

jag har kysst dig
så många gånger
och det fanns stunder
då du kysste mig

så varför tveka
slå porten öppen
det är nu eller aldrig
vi kysser varann..

den kyssen blir den hetaste
du någonsin har levt
vi kommer att leva i ständig feber
tills den dag vi vandrar vidare..




Fri vers av Järnkatten
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-03 13:23



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
härligt låter det
2014-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten