Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TABLETTERNA STYR MITT LIV


Mitt jag är på drift
ångesten styr mitt liv
Jag är borta jag
finns inte längre

Tabletterna styr mitt liv
min hjärna min själ
är kidnappad av
tvång jag kan inte
sluta använda

Dom tvingar mig
att trappa ned tabletterna
jag skriker rätt ut
jag vet att jag ingått
ett avtal jag börjar
bli trött nu att åka dit
2 ggr i veckan sköterskan
delar tabletter försöker
uppmuntra mig visa mina framgångar
som inte jag ser varje morgon är ett
helvete jag vill då inte leva känner mig
totalt nedstämd jag går in i fördärvets
djup faller faller långt ned har inget att
leva för jag är en börda för samhället
jag borde inte finnas
jag är en insekt som
bordes förgöras
bang du är
DÖD




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-03 17:19



Bookmark and Share


  Susa
Jag själv nyligen veta att inget kan göras åt min ångest och depression.
De provade två sorters piller men dom mådde jag sämre av.
Texten berör och mycket starkt skrivet.
Känner igen mig själv.
Du ska veta att jag hejar på dig.
2014-04-04

  anits VIP
Starkt skrivet, ord som berör och griper tag om läsaren.
2014-04-04

  Marita Ohlquist VIP
Stark text.
Ingen som läser den kan bli oberörd.
2014-04-03

  Hans Christian
Mycket stark text skickligt skriven och den berör starkt vilket en bra dikt skall göra, finns mycket jag kan relatera till här. BRAVO!!!
2014-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen