Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att finna mig


se det hade stelnat under natten
den långa vakan

drömslös förbi tid och rum
i annexet till kanten

sprider luft runtom
i detta vakuum


kan du möta mig en morgon
jag längtar så

jag är den typen
som bär saker

jag borde låta gå


med visshet jag andas
ty jag har allt att vinna

denna dag är som gjord
för mig


om jag finner orden
som leder till känslan

där mitt blida öga
älskar mig högst

villkorslöst

i detta









Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-04 07:03



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Verkligen bra ordat/ kram
2014-04-07

  Lars Hedlin
Verkligen bra!
2014-04-04

    ej medlem längre
"jag är den typen
som bär saker

jag borde låta gå"

Det radmellanrummet är perfekt!
Även om jag mest föll för "jag är den typen som bär saker " - den innehåller så mycket potential!
2014-04-04

    ej medlem längre
Mycket fin!
2014-04-04
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP