Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strunt

Struntsaker är viktigare än du tror,
utan strunt dör livet.
Men strunt kan bli mycket stort,
om du gör en stor sak av dem
Dessa perifiera banaliteter
kan växa som cancer,
och bli förödande,
så håll dem i shack.
De är ju dock bara strunt.
Du kanske bara skall strunta i dem.




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2014-04-04 17:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den som ägnar sig åt traditioner betraktar jag som reaktionär och töntig.
2014-04-04

    ej medlem längre
Den som kliver in i mitt vardagsrum med en jävla megafon och vill tapetsera om är jag hövlig nog att ge på käften.
2014-04-04

  Larz Gustafsson VIP
Strunta därför i julen och påskfirandet.
2014-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP