Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är den finaste (2014)


Vi sjöng tillsammans
du och jag
i grova längder
var vi där..

min far sa alltid
att det mesta är hugget
ur trä, ur hjärta..
det spelar ingen roll

så du min älskade
du gör dina kringelikrokar
men du kan ju försöka
sjunga dig fri från mig..

..för jag älskar dig..




Fri vers av Järnkatten
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-04 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten