Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7 till 0





Jag har bränt min själ
Tömt mitt hjärta
Och föds på nytt

Kan du se mig
I discolampans sken
Hur jag pulserar i takt med musiken

Kliver ur min hud
Och blir någon annan

Någon ny

Om du är tyst så hör du mig
Hur jag räknar neråt
Från sju
Till noll

Och när jag kommer till slutet
Ska ängeln falla
Från himlen




Fri vers av Tess74
Läst 267 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-04 21:23



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Starkt.
2014-04-07

  Lars Hedlin
Gillas
2014-04-06

    ej medlem längre
den är bra!
2014-04-04

    Svarte Petter
försöker tänka, kunde jag ha skrivit, något liknande. tankar.
2014-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74