Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hos psykologen.

Psykologen glodde genom näsglasen
som den urbenade prussiluska
hon var bakom sitt tantiga pansar
viftande med segerpennan, kycklingvingen
och ordade myndigt som i bläck:

-"Allra mest vill jag att du
ska drunkna lycklig i
dessa akters strida strömmar
än vara bitter över drömmar
(som berövar och berör en)
vid din tunna åtrå framför kärlekskören."

-"Du är som kattungen i sin ask av säck,
åskådare till sin egen död!
Det berusande glitter
av besegrade vågor som
först sköt dig blöt av splittertårar
dock utan någon som helst hamn i siktet...
--Tillade: "sluta leta, meta, orka
efter mer och veta mindre!"
...försköt dig sedan som en gåta
från aborterad famn."

Sade sedan:
-"Vad är du för ett
enfaldigt patrask som tror
att kärlek finns och bor i minnet
som ett möte på symfonisk läktare,
pladask för varje känsla?
Kärleken är ledan;
tillfreds med varje torka,
olyckans väktare."




Fri vers (Fri form) av Botox
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-28 22:44



Bookmark and Share


    Botox
Nästan självterapeutiskt.
2017-06-28

  henke_r
En ytterst uppriktig psykolog. Omfamna verkligheten, stäng inte ute smärtan, utan omfamna den på samma vis som Edward Norton tvingas göra i fight club, när Brad Pitts karaktär häller frätande medel på hans hand.
2017-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Botox