Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekssaga


lyckas
se de former naturen
sade idag
viskade
bakom barken

de löv
som dött
blivit jord
frön

tankar som vuxit upp
blivit blå himmel
en eld i min själ
min innersta kärlek

ligger dödsstilla
låter vibrationerna skölja
svepa
andas in

i lövverket
i sommar

när morgonens spektrum
bjuder färgrika kaskader

när glass på dagen
bleknar

himlens dans efter solnedgång
när den inte vet hur det ska gå till
när vi får vakna en morgon igen

älska
i en pendelrörelse

wom wom
wom wom

och där jublar gryning
åter









Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-04-05 08:22



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ja
detta är
en kärlekssaga
skriven med din vackra hjärtpenna
2014-04-07

  Ljusletaren
Måste bokmärka detta också/ kram
2014-04-07
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP