Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Motsatser i denna årstid.


Vårsol, Kaos

Sol,sol,sol
vad vi har längtat
Det blåser lite snålt,
men det värmer lite ändå.
Våren kommer blygsamt
med krokus,scilla, snödroppar
och musöron på träd och buskar.
Och allting känns genast bättre.


Kaos i mitt inre
förbjudna tankar dyker upp.
Jag måste tänka på min son.
Hur ska han klara sig utan mig.
Allt är bara ett virr-varr.
Det bara snurrar och snurrar
fortare och fortare.
Jag vet att jag måste vara stark.
Dags att landa och ta mark.




Fri vers av Susa
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-05 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa