Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och nu legaliserar man cannabis, som kan ge problem med närminnet. Som kvarstår hela livet. Ja man tar sig för pannan!


Detta är ändå bara början

känner mig helt tom

eftersom minnet försvinner 

mer och mer

så finns inte heller jag

referenspunkterna blir färre

hur och vad blir som ett nystan

med många knutar och stopp

 

är det verkligen jag

som sitter under filtarna

i solstolen

eller är det ett minne blott

det också

 

på väg till en värld

som inte existerar i känslorna

åtminstone är det väl

vad läkarna förmodar

 

ingen vet säkert hur

det är att bo i en alzheimerkropp

kanske är man instängd

utan möjlighet att ropa

på årorna som försvann

ned i det mörka havet




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-05 13:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt framfört
2014-04-06

  Solitaire VIP
Ja jag blir så arg på de där haschliberalerna!
Har varit i världens fajt med dem på Twitter!
Alla borde vara mer rädda om sina huvuden! De ska ju räcka länge...
2014-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP