Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka...

 

Helt plötsligt hände det.

När jag var som mest tom och ihålig...

Som en käftsmäll. Bara sådär. Vad var det avgörande. Du har ju funnits där hela tiden.Lycka. Så slående vackra dina ögon är. Har inte sett det innan. Inte som nu. Ditt leende som en soluppgång. Din röst mjuk. Smekande. Ditt skratt. Jag älskar ditt skratt. Bubblande som champagne i hela mitt blodomlopp.Lycka. Dina händer rinner som en ljummen flod längs min kropp.Jag älskar din mörka blick. Din vassa tunga.Lycka Jag älskar hur du knycker med din nacke. Slänger med ditt hår. Jag blir kåt över att se dina trosor på badrumsgolvet. Störs inte av dina snarkningar. Lycka. Att du tar allt täcke och tar över hela min säng. Att du alltid ska in i badrummet först. Att du gnäller över mina kvällsfisar.Vi slåss om soffans plats. Om kaffets styrka. Jag älskar när du går naken i lägenheten nynnande tyst för dig själv.Lycka Din barnsliga glädje över mina spex. Dina fingrar i min nacke får mig att spinna.Din kropp tätt intill min får mig att känna mig levande.Lycka att se Din tandborste i badrummet gör allt verkligt.

Lyckligt lottad som fick dig.Lyckligt lottad att du såg mig.

Du är mitt fyrklöver.

 Lycklig

 

 

 




Fri vers av Anna Nyman
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-17 08:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas TAck för denna ;)
2014-05-17

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärleksförklaring.
2014-05-17

  b.c.
härligt beskrivande om kärleken
2014-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman