Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här tar livet slut eller That´s life Baby

Sitter i solstolen med vinterkappan på

väntar på att Alz

ska komma och frakta iväg

mitt språk

det roligaste jag har

som alltid rätat ut

alla frågetecken i kanten

 

Ibland känner jag

hur han äter i kanterna

på min hjärna 

då råder ingen Partytime

för mig

det kanske kallas skräck

snarare

 

Utan språk är jag förlamad

som grädde på moset

eller båten som tappat kurs

 

Luggen viftar i vinden

som alltid

men  vad som döljer sig

därunder vet ingen

förutom en stad i ruiner

av något som en gång

existerat

 

Hade hellre förvandlats

till ett dun i stormen

inte hamna på en icke

fair play flygning

 

Att sakta förintas

på allt det som utgör

just en Människa

 

Det vänder sig i magen

av mörker som slukar

allt det levande och fria

uttrycket för liv

Inte en obebodd

liten grotta utan armar

Ett kärl för mat och vatten

där ingen rör ett finger

 

 




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-05 16:59



Bookmark and Share


  Kim VIP
Tack kära vänner! Blir så rörd av era fina uppmuntrande kommentarer!!
2014-04-07

  Eva Helene VIP
Ditt språk, din goda följeslagare, kan nog komma att följa dig många många år framåt ! Välskrivet detta!
2014-04-07

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit
2014-04-06

  Ida-Marianne
Men än har inte Alz tagit makten över dig! Det bevisar du med dina texter! Vi håller tummarna för läkarna hittar några bra "bromsmediciner" som kan hjälpa dig att bekämpa ALZ.
Jag skickar massor med styrkekramar!
2014-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP