Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

typ av medicin?

mitt liv är slut

ändå fortsätter rösten

låta likadant

hjärtat slå på

men de svarta sorgkanterna

knappar in millimeter

efter millimeter

 

min läkare har valt

min medicin

plötsligt hör jag av en vän

det finns en annan oxå

 

jag blir orolig ledsen

varför har jag inte fått höra

ett knyst om detta

i min enorma kamp

att vänja dessa piller

i min kropp

 

kanske hade det lättat

omedvetet

går det inte så kanske

bättre alternativ finns

 

eller är det en alldeles föör

optimistisk tanke

för att kunna rymmas i en

alzheimerdömd kropp

 

ja man undrar så mycket

hela tiden

så tillvaron ter sig

höra till någon annan

 

inte mig i alla fall

där det mesta

brukar gå att fixa

på det ena

eller andra sättet

 




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-05 16:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Framfört med känsla
2014-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP