Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om mitt dagliga arbete


Barn söker närvarande vuxna

Så många fantastiska elever men också alltför många med stora sociala svårigheter!

Jag är trött, ledsen och fundersam över den respektlöshet som breder ut sig!

JAG ska, vill, nu..........och det spelar ingen roll om jag kliver på och över andra. EGOISMEN gror i det materialistiska samhället.
VI-känslan tynar bort, tillsammans med hjälpsamheten och empatin.

Datorn och Tv:n kan inte fostra barn! Kontakten genom media lär inte något om känslan av mänsklig kontakt....Någon som lyssnar, förklarar och ger feedback på de fysiska möten och situationer som sker i det verkliga livet.

Vi är på väg mot det kontaktlösa samhället .......fast vi kan ha kontakt över hela världen......

Barn behöver mogna vuxna som törs fostra sina barn med kärlek och inte med saker. KÄRLEK ÄR OCKSÅ ATT SÄGA NEJ!




Övriga genrer (Kåseri) av WyS VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-05 17:26



Bookmark and Share


  Angel of love
Sanna och så kloka ord!!
2014-04-07

  Lars Hedlin
Stark vishet på insiktsnivå....
2014-04-06

  M:tin
Så klokt skrivet!!!!
2014-04-05
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP