Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan man vägra?

jag vill inte vara

denna gråa person

som jag plötsligt matchar

 

diagnos med efterföljande

golvlös tillvaro

inget som tiltalar mig




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-05 19:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant..
2014-04-09

  Lars Hedlin
Bra där
2014-04-06

    Mirm
Det är nödvändigt
2014-04-05

  Larz Gustafsson VIP
Ja, man kan.

2014-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP