Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Survival of the fittest!


Den bäst anpassade överlever.

Så sätt igång:
Triangulera!
Kopiera!
Plagiera!
Marknadskopulera!!

 

"Det är bara så förtretligt med den där själen.
Vi kan inte riktigt få ner den på knä,
trots vår kemiska ingenjörskonst."

 


fotnot 1;
(en anpassad själ är garanterat en död själ)

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Almagrundet
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-09 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet