Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En svartsjuk app (2014)


Han hade knackat länge
när koden äntligen gav sig
den var så vacker tyckte han
att den formade en gestalt

det var en hon
som han sökt länge..

.....

pokertips och råd haglade..
plötsligt över honom, men
som om det skulle spela någon roll
vart dom gick någonstans..

allt var möjligt..

......

hon var med honom
på dagarna i allt han gjorde
avtalet var att hon ägde
hans drömmar om natten
där gick det hett till
milt sagt...

hon höll honom hårt, men
han var inte ensam längre
grymt!




Fri vers av Järnkatten
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-05 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten