Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon har så mycket ensamhet

Inuti viskade hemsökande drömmar
Nånting om tid, och annat som inte finns
Hon förlikar sina känslor med musik
Hittar metaforer och synonymer om sig själv

För hon är en av de som inte syns
Men jag vet varför
För skulle världen se henne,
så skulle den stanna

Hon lyssnar på musik
Letar hur hon ska beskriva sig själv
Det finns många ord i ensamheten
Men inga som beskriver henne utifrån




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 620 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2014-04-05 22:51



Bookmark and Share


  minblekakind VIP
Ännu en gång mycket vackert. Berör.
2014-07-02

  bumerang
Hjälp, jag läser denna text som om den var skriven om mig.
Borde inte avslöja mig så, men
jag bjuder på det och tackar för orden i texten.
Att dom gäller även allmänmänskligt.

2014-04-20

  Aalvida
Åh, helt underbart!
2014-04-08

  Xibir
Likes
2014-04-07

  Lärling
Mycket vackert!
2014-04-07

    ej medlem längre
tyckte om denna,
kanske för att jag kände igen en del av mig själv i det du beskriver,
hur man letar i musiken ord som beskriver sig själv!
2014-04-07

  Magica VIP
Mycket bra och berörande skrivet!
2014-04-07

    Mirm
Du skriver ensamhetens musik
2014-04-05

  Åse Tropp VIP
Du beskriver en vänsam melodi till själar som är.
2014-04-05

  Nitwitoddment
Vackert.
"Skulle världen se henne,
så skulle den stanna"
Får texten att lyfta.
2014-04-05

  Popangelov VIP
Det här var riktigt vackert och snyggt komponerat.
2014-04-05

    ej medlem längre
Vad vacker!
Riktigt bra!
2014-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP