Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stackars hjärnan

trycker på en liten knapp

radion på

 

snart strömmar det ut nyheter

från hela världen

 

på ett hotell nedskjutna på

nära håll familj med små barn

ett av dem är nu på sjukhus

ensam och skadad

 

dessa talibaner 

måste ha fått gift i modersmjölken

insåg sent att det inte var så bra

ta på sig det mordet

efter reaktioner som följde

 

tårarna rinner

vilket uppvaknande

att ha nåt så fiffigt som

en liten radio

i sitt bo

 

eller blir det kanske

för mycket för den

mänskliga hjärnan

att släppa in hela världens

tokstollar att hoppa runt

därinne i vindlingarna




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-06 09:43



Bookmark and Share


  Wolf Wallström
att lyssna brukar lindra smärtan och det är väl därför Du skriver dessa ord
2014-04-19

  Eva Helene VIP
Ja, hur mycket mäktar hjärnan med? Svår fråga, för engagemang kostar på, men ändå kan och får vi ju inte blunda eller sluta lyssna.
2014-04-07

  Lars Hedlin
JA ON eller OFF det är frågan!
2014-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP