Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en galge

en galge räcker för att hängas
ser bra ut
till och med staven man petar med för att se om livet har flytt
där de hänger i träden på kyrkogården
med skylten om halsen där det står
förrädare
jag tryckte mig mot min mormors gravsten
och höll andan när de kom för att skända




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-06 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP