Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren vägrar vänta


Vi som kan ändra vindar och väder
Som gasat sönder vår planet

Vi som alltid är för sent ute
Kanske skall glädjas att

Våren är här igen!




Fri vers av Carl Mikael Fäldt
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-06 22:21



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Tänkvärda rader!
2014-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt