Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihetens Tåg

utstickande sjukt flippad med/
av den falska tryggheten som snutpickan ger/
granskar fulspelet bakom murbrickor ser/
hur alla är blinda undrar hur fixas det?/

utbillda er! men var kritiskt tänkande/
låt aldrig ett fascistsvin bli din härskare/
låt ingen sänka er! låt ingen kränka er!/
låt aldrig suget bli så stort att vinet dränker er/

lever livet längtande, tänkande, kämpande/
och gör vad som helst för mina älskade/
frihetssökande revolutionärer/
organiserar tills revolutionen är här/

ni vet det döva behöver beskåda/
hur man frigör sitt öra som blöder och plågas/
för friheten skördas av giriga dårar/
lev livet och hoppa på frihetens tåg jao!/


vers2:

vargen ylar och lågorna dansar/
i hamnen vilar båtarna sansat/
redo för djupa vatten då vi vågar oss över vågorna/
om blixten träffar masten det är då vi behöver årorna/

dom väntar tills allt är över fåglarna/
flyger bort då knarket rinner i ådrorna/
så snälla landa för nu brinner ju lågorna/
låt stenar hagla mot grisen då vi vinner mot dårarna!/

för när sinnet är plågat jao, då rinner ju tårarna/
folk vill va sej själva men det är ingen som vågar va?!/
har minnen från år som jag var i utanförskap/
och fick dagligen smaka på snutarnas hat/

utan att ha några rättigheter alls/
och det enda jag tyckte hjälpte var ju knark/
fast i onda cirkeln utan att se en helhet/
har erfarenhet av detta systemfel/


vers3:

ibland undrar man om det finns nå mera/
imploderar! heliga låga brinn och hela/
media informerar eller snarare infekterar/
och opolitikers lögner dom inplanterar/

klart det går åt skogen när en blind ska leda/
dags för folket att bli involverat/
och denna så kallade demokrati bli inspekterad/
dags för förändring vi pallar inte mera/

så klart det passas ganja som mitt folk delar/
det är alltid knas med ajna när vi importerar/
en del mår så kasst att dom injekterar/
att springa från snuten har blivit en idrottsgren jao/

husrannsakan och dörren blir forcerad/
hos någon stackars bandit som på weed blir stenad/
det blir upplopp i staden och det flyger stenar/
och i slutändan är det ändå vi som segrar/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-07 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl