Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är värd det allra finaste

Gud så mycket känslor det finns

sorg, glädje, ängslan, hopp, vrede

men om Gud finns

när ångesten blåser starkt

det vet jag inte

då känner man sig absolut

inte värd det finaste




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-07 18:05



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet. Berör.
2014-04-09

    ej medlem längre
Berörande och fin dikt.
2014-04-09

  Lars Hedlin
Bra och varmt!
2014-04-08

  stig wikman
LJUVLIGT
ATT LÄSA , KIM .

KRAM
Å
APPLÅD.
2014-04-07

  Jaseph
Mittenraden "när ångesten blåser starkt" är berörande. Det är originellt och komiskt att börja dikten med ordet "Gud". Dessutom är det ett smart grepp att låta titeln återspeglas i
den sista raden.
2014-04-07

    ej medlem längre

En vacker dikt som berör mig
2014-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP