Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns jag utan er

Om min existens betyder något utan er
Varför är det då så svårt att söka bekräftelsen inifrån
Behöver jag er för att känna mig levande, älskad
Finns jag utan era ögon eller krävs dem för att jag ska bli sedd
Behöver jag er för att mina lungor ska klara av att ge mig luft

Om min existens betyder något utan er
Kan jag uppskatta en gåva som jag inte kan dela med mig av
Är ni spegeln som ser mig från en annan vinkel
Vems sanning är egentligen den rätta
Min eller er

Om min existens betyder något utan er
Varför vill jag att ni ska bekräfta mig
Andas intill mig
Älska mig
Se mig
Dela allt med mig

Är vi oss själva för att andra ser oss
Finns jag utan er




Prosa av IsabellaMaria
Läst 196 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-07 15:07



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
den här texten får mig att tänka på en bok jag läste 'behöver jag din kärlek', det är ett intressant tema. jag tänker att det är både och, inte antingen eller.
din text, den ger mig fler tankar, en del gamla och en del nya.
2014-04-07

  Drömfångare
Mycket klok och tänkvärd!
2014-04-07
  > Nästa text
< Föregående

IsabellaMaria