Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggorna som döljer ljusets sken

En fallande sten som åter känns så len...
Sakta försvinner dimman där

En tid då allt förändras
Utan att falla isär...

Blommorna blommar åter
Trots att man ibland gråter...

En våg av stilla vatten
Då man åter lyfter på hatten...

Livet är en gåva, kanske från ovan

Vart man än är
och dom man håller Kär...

En del av mej...

(Axplock ur min flaskpost)

Mina texter får inte användas utan mitt medgivande! Copyright gäller




Fri vers (Fri form) av Yeppis
Läst 380 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2014-04-07 16:33



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fin.....
2014-04-07

  Chawa VIP
Anar ett hopp i dina fina rader...!
2014-04-07

  Lena Själsöga Keijser
mycket fin
andas din stämma
2014-04-07

    Monica Kvist VIP
Jättefint skrivet.
2014-04-07

    ej medlem längre
Fint,
2014-04-07

  aol
så bra skriftat vännen,
2014-04-07

  Marita Ohlquist VIP
O, så fint!
2014-04-07

  louisegirl
Så fint skrivet!
2014-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Yeppis
Yeppis