Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku - bara ekot kvar

 

Tomt  tyst  utan svar

ensam  med fyra väggar 

bara ekot kvar 

 




Bunden vers (Haiku) av Lärling
Läst 516 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-07 17:25



Bookmark and Share


  Gerd Vading
Huva! Bra!
2014-04-08

  Ljusletaren
Talande bra/ kram
2014-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling