Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömhet (2014)


Hon blev blott en liten flicka
när hon lade sig i min famn
den vackraste kvinna jag
mitt i livet någonsin mött

vi höll om som aldrig förr
det var en ömsesidig lycka
att få vara i sann ömhet
där värme och närhet var allt..




Fri vers av Järnkatten
Läst 164 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-08 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten