Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i hennes ögon




i hennes ögon

växer
ett hav




hon sitter på en stubbe
av stenträd


sjögräs smeker hennes vader




sjöstjärnor
samlas i ring





hon sömmar
med vattentrådar


fjärilar
av glas





ur havet
lyfta de duken


däri hon lade sin själ




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 189 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-08 21:56



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Ljuvlig!!
2014-04-10

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Underbart
2014-04-09

  Lars Hedlin
Så bra och fin man blir glad!
2014-04-09

  Jan Widströmer VIP
Återigen sagolikt....det själsögat ser...
2014-04-09

    ej medlem längre
Underbar!
2014-04-09

    Birgersdotter VIP
Fridfull
2014-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser