Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är min hemlighet.

du är den enda som inte dömer mig
för mina snedsteg
eller för mitt behov
av långärmade tröjor
så fort jag hör din röst
rodnar mitt hjärta
och jag vill skratta
i din famn är jag hemma
och jag känner mig mer trygg
än jag någonsin gjort
när jag varit ensam.




Fri vers av skogarna
Läst 183 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-09 11:50



Bookmark and Share


    Frozenbride
Jag tycker om det jag läste. Fin!
2014-04-09

  Kim VIP
Finurligt och fint skrivet!
2014-04-09
  > Nästa text
< Föregående

skogarna
skogarna