Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man får ur alla vinklar hålla tummarna för forskningens framsteg att finna ett botemedel! Särskilt som det kommer tidigare i åldrar och slår ut mänskor totalt.


Den totala tomheten

Inte många vet var

jag förordats att åka

 I den första dörren

tar man en liten bit av minnet

i den andra tar man allt

en människa behöver

Kvar är något kroppsligt

plågat och oigenkännligt för alla

Inte minst den

som bor i höljet

Glada tillrop undanbedes

då ingen vet hur de mottas

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-09 12:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan stark...kram
2014-04-09

  Marita Ohlquist VIP
Stark text av en stark kvinna.
2014-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP