Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hör

min tvillingsyster ropa

uppifrån himlen

jag ropar tillbaka

Vi ses snart

ska bara göra klart

lite Måsten

kanske oxå några Vill

i glada färger

Hon har saknat mig

svarar hon

Det visste jag inte alls

Undrar just om

hon liknar mig

det minsta

 




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-04-09 16:16



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Om du gör de måsten du måste
Och alla de vill du vill
Och din tvilling, hon väntar ju tidlös
Då räcker nog tiden till :)

2014-04-10

  Eva Helene VIP
Gripande vackert!
2014-04-09

  Marita Ohlquist VIP
Lysande.
2014-04-09

  stig wikman
SÅÅÅÅÅ
VACKERT SKRIVET.

APPLÅD
Å STOR KRAM
TILL DEJ KIM.
2014-04-09

  Lars Hedlin
Själen ser....
2014-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP