Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hello goodbye



som det fina vädret
som regnet
det kalla

låt mig skalla
skrika vår
lufta lungorna

du har sett mig
en chimär
en plastfigur

jag klättrade där
i fönstret
i det japanska trädet

sen kom natten
tog mig med
lämnade mig ensam

den morgonen
med daggen i mitt hår
slickade mina sår

mitt hjärta bultade
ville komma in
jag öppnade

jag kom in
här är jag nu
har du sett?

det var inte så jag såg ut förut
inte så jag mumlade i skägget
eller smulade bröd på golvet

denna är klarblå
klangen dånar
en fors som aldrig lånar

ett orginal







Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-04-10 13:22



Bookmark and Share


  axveronika
Vilken spännande tur man bjuds på som läsare!
2014-04-16

  melancholia
starkt.
2014-04-16

    ADI Nehlin
mycket väl skaldat
2014-04-14

  Lars Hedlin
Mycket Bra!
2014-04-11

    ej medlem längre
"skrika vår"

"jag klättrade där
i fönstret
i det japanska trädet"

Spännande och laddat - som alltid.
2014-04-11

  Lena Själsöga Keijser
in i
helhet
2014-04-10

  Linda CH VIP
Hu vad bra!
2014-04-10

    ej medlem längre
Berör!
2014-04-10

    ej medlem längre
har du sett!?
gillar dessa ju
2014-04-10

    ej medlem längre
Tycker mycket om din fina text.
2014-04-10
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP