Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konsten vet inga gränser.


Äkta telefonkludd.

Efter att ha
gett upp
Trocadero med sugrör
socker
i kaffet
och sex
med
vilt främmande
människor
på offentliga
platser
har jag
ännu en
last.

Nämligen
telefonkludd.

Det hela
började
lite harmlöst
när jag arbetade
i begravningsbyrån
DöNickes
kundtjänst
och jag lyssnade 
på nyblivna
änkor
eller änkemän
över telefon
hela dagarna.

Ett streck
blev
en stege
som fick hjul
med fälgar
allt i något slags
3D-perspektiv
av ett stort rum
en suddig måne  
med en gloria
och
ett tennisrack
under sig
en liten hund
som mest
liknade 
en ko
i ena hörnet
nedstoppad
i en sopsäck.

Ungefär så.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-04-10 15:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så där skulle man kunna kludda på tråkiga föreläsningar också...och det gör man nog också, ibland...trevlig text...
2014-04-10

  Angel of love
Blev mer telefonkludd när man var tvungen att sitta kvar på stället.
Som vanligt väldigt bra text.
2014-04-10

    Monica Kvist VIP
Den texten var bra! Måste erkänna att jag mest kluddar blommor och fåglar.............
2014-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP