Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel

Du fattas mig så stark

så tomt men ändå så varmt

Du behövde resa för att jag skulle förstå

hur mycket jag håller av dig

min ängel




Fri vers av Undine
Läst 242 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-04-10 18:19



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande och fin
2014-04-15

  Lars Hedlin
VAckert i berörande känsla!
2014-04-11

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt.
2014-04-10

  stig wikman
UNDERBAR POESI.

KRAM TILL DEJ
UNDINE .
2014-04-10

    ej medlem längre
Starka berörande ord.
2014-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine