Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moderskap

 

Med oändlig kraft

från urmoderns väsen

Du kallar mig

till moderskapet 

Så smärtsamt 

och så tydligt

längtande

Suktande 




Fri vers av Undine
Läst 201 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-10 18:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
SÅ SÅ Stark!
2014-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine