Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I still owe me she says..good..


Stimuli (2014)


Vi retar varandra, ibland till vansinne
men det är ju det som är att leva
känn, känn, och känn ditt öde igen
framför allt för att du älskar att leva

det är grymt att vara människa i gränslandet
men för många den enda sanna vägen att gå..
för om du väljer att svika dig själv
så förstår du att feghet aldrig lönar sig..

så våga tro på de inbyggda signalerna..
som kommer av urgammal kunskap
för när insikten äntligen kommer
så är den perceptuell och djupt rotad..

ett rasminne..i tiotusentals år..
som ber dig blott en enda sak..
..lita på dina sinnen..
kyss dig själv..och gå in i..

..harmoni...




Fri vers av Järnkatten
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-10 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten