Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön


O, fräls oss
från våra onda drömmar
Låt oss böja
knäna tills de ömmar
Låt oss dröja
i den nåd som strömmar
ur dina drömmar.





Övriga genrer av maktprojekt
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-10 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maktprojekt